torsdag 27 januari 2011

Tröttare än vanligt!

Jag har inte övergett er... Jag är bara för trött för att orka skriva något intressant! Sen i måndags har jag börjat arbetsträna på ett nytt ställe och den omställningen tar på krafterna. Som tur är så har jag en mysig dag på Pysselskafferiet på lördag att se fram emot. Då är det dags för årets första pysselträff! Det ska bli riktigt roligt, det är det alltid. En hel hög tjejer som sitter och scrappar, gör kort, pratar massor och bara njuter av en dag för oss själva. Kan det bli mer välgörande för själen? Jag tvivlar på det!!! Butiken är öppen mellan 10-14 så då kan man alltid komma förbi och kika in lite, om man undrar hur en träff kan se ut.

Första gången jag var på en sån här träff hade jag nog med mig allt jag äger tror jag! Hahhaha, det såg ut som jag skulle flytta dit. Sen kom jag på att jag kunde begränsa mig liiiite och välja ett speciellt tema, bara packa med saker jag behöver till det temat. Det blev bättre men fortfarande hysteriskt mycket grejer... Den här gången vet jag exakt vad jag ska göra! Jag är med i två swappar ( alltså man byter grejer med varandra) där jag ska göra tags med Tim Holtz-tema i den ena och receptkort i den andra... De ska jag göra den här gången! Sen tror jag faktiskt inte att jag hinner mer. Det brukar va så trevligt att man sitter och pratar bort några timmar... Fast det är ju det som är hela grejen så det är helt ok!

Om du bor i trakten och vill va med på en sån här träff så ska du ila till Pysselskafferiets blogg och läsa vad som gäller och hur du anmäler dig! Det finns ett fåtal platser kvar på de träffar som kommer i vår.

Nu ska jag vila lite till och sen mysa extra mycket med sonen som ska till sin pappa i morgon!

torsdag 20 januari 2011

Han är ett geni!

Tim Holtz såklart... Kolla in det senaste!

Distress Stains
Det kommer bli så mycket enklare att färga in tyg och band nu! Wihiiiiii!!!! Åh, vad jag längtar tills de släpps.

BoBunny!

Nu har BoBunny släppt bilder på sin nya kollektion Timepieces

http://bobunny.blogspot.com/2011/01/introducing-our-new-timepiece-line.html

Det kommer bli en favorit! Jag kommer "behöva" både stora och lilla blocket och alla tillbehör... ;) Jösses så snygga! Det finns mer att kolla på på deras blog men den här fastnade jag lite extra för.

Försöker fixa lite med designen...

Jag är inte nöjd än så ni får stå ut med att det ändras lite nu ett tag! Just nu jobbar jag på att fixa en ny header. Lite klurigt...

Vi hörs!

fredag 14 januari 2011

Nya måsten...

Snart är det dags för CHA- Craft & Hobby Association att ha sin vintermässa i Los Angeles. Det är där det händer, alla stora leverantörer visar upp årets nyheter... Fast för oss dödliga så finns det många härliga smygtittar på bloggarna att se. Här kommer en liten lista på det jag suktar lite extra efter...

It is almost time for CHA-Craft & Hobby Association to have their winter trade show in Los Angeles. This is where it happens, all the major suppliers shows this year's news ..For us mortals, there are many wonderful sneak peeks at the blogs to see. Here is a list of blogs I'm checking out at the moment ...


http://g45papers.typepad.com/
http://timholtz.typepad.com/my_weblog/
http://prima.typepad.com/
http://www.sevengypsies.com/ Den här är lite hemlig... 
http://websterspages.typepad.com/
http://mymindseye.typepad.com/blog/


Jag lägger nog upp fler allt eftersom jag hittar dem... Det är ju lite så när man blogghoppar, man vet aldrig var man hamnar! 


I'll put up more as I find them ... It's a bit like that when you bloghop, you never know where you end up!


Tack för titten och lämna gärna en liten rad innan du går... tisdag 11 januari 2011

Här bjuder jag på mig själv lite...

Hoppas ni har överseende. Det ser ut som jag fått fnatt!

Nu var det länge sen!

Jag har haft en liten svacka och inte orkat uppdatera bloggen på länge men nu blir det ändring på det... Jag ska fota lite nya alster och göra en liten video idag, så senare idag/ kväll för ni gärna kika förbi och kolla på allt nytt!


I've had a little dip and have not managed to update the blog in a long time but now I'm back on track ... I will take pics of some new stuff I've made and make a little video today, so please stop by later and take a look at all the goodies!

Hugs for now!Kram så länge!

söndag 2 januari 2011

Nr 1-7!

#1
Färgen är helt missvisande! Den är svart och röd, med röda bokstäver. Vi satte den här tagen på lådan med fyrverkerier på nyårsafton. Det var väldigt uppskattat!


The color is totally misleading! It is black and red with red letters. We put this tag on the box of fireworks on New Year's Eve. It was very much appreciated!
 #2
Jag piffade upp min idébok lite. Även här är färgen helt tokig. Det ska vara grönt och rosa som dominerar...


I altered my little book of ideas. Although the color completely crazy in this picture too. It should be mostly green and pink  ...
#3 

Litet minialbum som ska fyllas med bilder på min mycket älskade och saknade mamma.


A little mini album to be filled with pictures of my much loved and missed mom.
 #4
Lådan som minialbumet ska ligga i. Det är egentligen en låda som innehöll Prima blommor. Jag målade hela med svart pärlemor färg. Jag ska putsa glaset sen nån dag...


The box that the mini album goes in. It is actually a box that contained Prima flowers beforeI painted the whole thing with black pearl acrylic paint. I'll clean the glass some day ... 
 #5
Ett grattiskort.


A birthday card
 #6
Ett till grattis kort


Another birthday card.

Baksidan på kortet ovan.


The backside of the card above.
 #7
Ett tredje grattiskort. Framsidan är lite hemlig än så länge.


A third birthday card. The front is a little secret for now.
Det var allt för den här gången! Ha det bäst...
That's all for now...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails