tisdag 31 maj 2011

Ett murrigt sommarkort!

Härliga papper från Graphic45 och Kraft Glassine... Yummy! Hittade lite somriga platta blommor längst ner i lådan som fick komma fram oxå och fjärilen har jag klippt ut ur samma pappers ark. 

Mer sidor till teknikalbumet...

Igår gjorde jag fler tekniktags till albumet. Bland annat den här...


Det finns fler att kolla på i Pysselskafferiets blog... Kila över dit så får ni se! 

lördag 28 maj 2011

Teknikalbum...

Pysselskafferiets blog har jag lagt upp massor med bilder på det här albumet med beskrivningar på hur jag har gjort oxå! Kika in där och lämna gärna ett spår innan du går!


Hoppas du blev nyfiken nu... 

Kreativt kaos...

Scrapträff hela dan!!!

Jaaaa, idag ska jag pyssla heeeela dagen! Det är scrapträff på Pysselskafferiet, som jag har längtat. Sist kunde jag inte å gången innan det blev jag sjuk! Jag har packat lätt idag ( kors i taket ) eftersom jag mesta delen av dagen tänker göra teknikprover med Distresser av olika slag. Det ska bli så kuuuul... 

Så är du i närheten och känner för att komma förbi och kolla å säga hej, gör det! Jag blir jätteglad då! 


Det här kortet gjorde jag igår för att få använda mina nybakade blommor... De petrolfärgade i mitten har jag gjort med hjälp av en form och Premo Skulpey-lera. Det är en Ploymer lera som är helt underbara att jobba med. Det lär bli ett nytt "måste ha alla färger annars kan jag inte skapa nånting, jag lovar"...  

Glöm inte va med i mitt Blogcandy längre ner! Ha det bäst!

fredag 27 maj 2011

Blogcandy! STÄNGD / CLOSED!!!

JAG HAR STÄNGT CANDYN OCH PRESENTERAR EN VINNARE SENARE IDAG!
THE CANDY IS NOW CLOSED AND THE WINNER WILL BE PRESENTED LATER TODAY!

Nu är det dags för ett candy... Jag har haft den här bloggen i lite över ett år och det vill jag fira med er. Därför har jag plockat ihop ett litet paket som matchar. 

Det är 20 st 15x15 papper från Magnolia, band från 7Gypsies, ramar från Fancy Pants, lurviga brads från Making Memories, en läcker nyckel charm, crystal stems och körsbärsblommor från Magnolia... Sen kommer det ett överraskningspaket oxå.
Det blir kanske något handgjort... Nu till reglerna... Du kan få upp till 3 vinstchanser och det är VIKTIGT att du lämnar flera kommentarer om du vill ha fler chanser. Jag drar vinnaren via random.org och då räknas varje inlägg...

  1. Lämna en kommentar i det här inlägget.
  2. Lägg upp bilden i din blogg för att tipsa andra och länka tillbaka till min blogg. Lämna en kommentar igen om det!
  3. Bli följare om du inte redan är det. Lämna ytterligare en kommentar där du berättar det!
Jag hoppas att många vill vara  med och att ni tycker om det jag har valt ut!

VINNAREN DRAS 27 JUNI!

tisdag 17 maj 2011

Mer ATC's...

Här kommer mina bidrag till Distress-swapen på SS-forumet. Reglerna var; endast ofärgat papper och distresser. Jag bestämde mig för att göra varianten Original, alltså 9 st men alla unika. Förra gången var det samma tema men olika motiv och placering. Det här var kul och jag kommer garanterat fortsätta göra ATC's, De funkar ju att sätta på ett kort oxå istället för en stämpel med nåt. Det blir som ett minikollage... Jag har använt Distress Ink Pads, Distress Stains, Distress Sickles, egengjord mist med DI Refill och Perfect Pearl och fuskat lite med clear embossingpulver och vit Perfect Pearl... Hoppas det funkar. Jag försökte göra lite dekorationer  men la ner det ganska snabbt. 

These are my contributions to the swap I'm attending at a forum. The rules were: white CS and Distress Ink. This was so much fun! I will definitely make more ATC's in the future... They would be perfect to put on cards instead of a image. It's like a mini collage... I've used Distress Ink Pads, Distress Stains, Distress Stickles, home made mist w DI Refill and Perfect Pearl and then I cheated a bit and used clear EP and white Perfect Pearl... I hope that will be ok. I tried to make some decos but I gave up quite quickly...

söndag 15 maj 2011

Tim Holtz har gjort det igen!!!

Kolla in väskorna! Å det kommer mer, anteckningsböcker, tavlor och kortset i urläckra metalletuier... Han har släppt en helt ny serie som heter District Market. Hur ska man kunna välja!

Check out these bags! And there's more, note books, canvases, card sets in cool metal containers. He released a hole new series called District Market yesterday. How on earth will I be able to choose just one? 

onsdag 4 maj 2011

Vintage ATC swap prewiew...


Texterna har jag köpt av Inger, det var ett helt ark med svenska texter... Så fina och användbara! Pappret är från Pion Design, Minnenas Atelje, de är fantastiska och svåra att klippa i kan jag säga. Fjärilarna är utstansade från samma ark. Blommorna har jag knåpat ihop själv med blad från I am roses och en halvpärla. Spetsen har min mamma virkat en gång i tiden. Det är en brun cs från Bazzill i botten... 

The texts I have bought from Inger, there was a whole sheet with Swedish texts ... The paper is from Pion Design, Minnenas Atelje, they are fantastic and difficult to cut in, I say. The butterflies are punched from the same sheet. The flowers, I put together myself with petals from I am roses and a half pearl. My beloved mother crocheted the trim once upon a time. It is brown cs from Bazzill in the bottom ...

Jag firar snart 1 år som scrappare...

Det måste ju firas med en liten candy! Eller hur? Jag är inte helt klar med innehållet än men det kommer snart bild på det! 


It must be celebrated with a small candy! Right? I'm not finished with the contents yet but it will soon be pictures of it!


14 maj förra året gjorde jag mitt första inlägg här och när jag tittar tillbaka så är det väldigt mycket som har hänt sedan dess... Då var jag helt ny och hade för första gången varit inne på Magnolia i stan. Jag var nog i lite chocktillstånd efter den upplevelsen. Så mycket grejer, men vad tusan skulle man ha allt till? Nu vet jag, nu har jag mycket av det och resten "måste" jag nog ha så småningom.

 Jag mådde inte bra för ett år sedan och var sjukskriven , i stort sett under isen kan man säga. Jag är fortfarande sjukskriven men mår så oändligt mycket bättre! Nu ska jag snart tillbaka till jobbet och det känns toppen. Jag kan ärligt säga att den här hobbyn har räddat mig. Tack vare den så har jag hittat min gnista igen, min inspiration och mitt engagemang! Pga min hobby har jag träffat såååå många härliga människor som på många sätt förändrat min värld! Jag har hittat vänner för livet och jag har börjat tro på mig själv igen. Jag hoppas att ni vet vilka ni är och att ni känner hur mycket jag tycker om er och uppskattar vår vänskap!!!May 14 last year, I made my first post here and when I look back, it's very much has happened since then ... Then, I was brand new and had been at Magnolia store in the city for the first timeI was probably in a bit of shock after the experience. So much stuff, but what would you do with everything? Now I know, now I have a lot of it and the rest I probably will have eventually.


I was not feeling well a year ago and was on sick leave. I'm still sick but feeling infinitely better! Now I'll be back to work in August and it feels great. I can honestly say that this hobby has saved me. Thanks to it, I found my spark again, my inspiration and my commitment! Because of my hobby, I have met sooo many wonderful people who in many ways changed my world! I have found friends for life and have started believing in myself again. I hope you know who you are and know how much I love you and appreciate our friendship!


Här kommer en bild på mitt första kort!  Here's a picture of my first card!

tisdag 3 maj 2011

Blog Awards!

Jag har fått fina blog awards från tre fina människor! Tack så jättemycket, jag känner mig hedrad! Jag ska snart ta mig tiden att svara på tillhörande frågor och skicka vidare dessa fina awards till andra fantastiska scrappare...I have got nice blog awards from three nice people! Thank you so much, I feel honored! I'm about to take me time to answer related questions and pass on these great awards to other great scrapbookers ...


Från Oliver

Från Sandra

Från Elbeth

måndag 2 maj 2011

Inkadinkadoo!

Pysselskafferiet har fått in massa fint idag, bland annat dessa stämplar från Inkadinkadoo... Jag har i vanlig ordning använt mig av Distress Ink och clear EP. De här stämplarna lär ni få se mer av här hos mig!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails