onsdag 31 augusti 2011

Filmtajm!

Idag blir det filmvisning hos En liten butik... Mitt senaste projekt blev så omfattande att det var nödvändigt! Nyfiken nu? Men sluta hänga här å spring över dit istället... Det är där det händer idag. :)

söndag 28 augusti 2011

Äntligen!

Nu har jag fått tummen ur och fotat lite, det blev tyvärr lite oskarpa bilder och jag orkar bara inte göra om det... Hoppas ni har överseende. Här kommer resväskan som ska med till jobbet!Oh, yes! Det är Tim Holtz för hela slanten!! Lost and Found-blocket blir tunnare å tunnare... Jag börjar nästan få lite panik, men det ska ju användas, det är ju meningen... Eller hur?! Det bruna på den nedre delen är Kraft resist som jag färgat med Distress Stains Vintage Photo. Tanken är att jag ska ha kort och tags till försäljning i den här väskan, därav prislapparna på första bilden. Får se om jag orkar ta en närbild på dem i morgon, de blev rätt fina faktiskt!

Å sen får ni inte missa att jag bloggar hos En liten butik idag... Jag har liftat en av de ordinarie inspiratörernas alster! Spring fort som attan dit och lämna en kommentar... :) Jag kanske blir friskare av fler kommentarer, vem vet?

Kram på er allihopa, jag är så glad att ni kommer tillbaka och läser min blogg!

fredag 26 augusti 2011

Jag är lite ynklig just nu!


Jag har åkt på ett riktigt dagisvirus av rang! Orkar inte ens sätta mig vid pysselbordet... Blääää! Jag har massor med inspiration men blir andfådd så fort jag sätter mig upp så det är bara å ligga kvar. 

När jag blir piggare ska jag visa allt fint jag har fått de senaste veckorna! Flera RAKar och en KAOS som ska uppmärksammas och sen har jag lyckats fota min resväska oxå!

torsdag 18 augusti 2011

lördag 13 augusti 2011

Ni har väl inte missat....

..att jag har bloggat hos En liten butik?! Jag har inte varit hemma så min egen blogg har blivit lite lidande.

Först var det tips om småkort och det hittar ni HÄR


Idag visar jag min favoritprodukt, ett stämpelset som är såååå användbart! HÄR!


Hoppas ni gillar det jag har gjort och lämnar en liten rad innan ni kilar vidare... Det finns måååånga bilder att kolla på hos ELB-bloggen!

fredag 5 augusti 2011

Ett litet block av kärlek...

Det visar jag i ELB-bloggen idag! Välkomna dit för mer bilder...

tisdag 2 augusti 2011

Ett av kvällens projekt...

Jag har pimpat min anteckningsbok som jag har på jobbet. Det fick bli Tim Holtz papper på den, ovanligt va? ;) Fast utan Vintage Photo och rivna kanter. Jag tyckades hålla mig borta från dekorationer oxå! Eftersom jag ska ha den med överallt så ville jag hålla den enkel och utan massa skrot som kan lossna. 


Dagens andra projekt blev en "låda" till mina kort som jag ska sälja på jobbet. Eller, låda å låda... Det är en resväska! Där gick jag all in och distressade allt! Bilder kommer i morgon när den är klar. Då kommer även fler bilder på hur det ser ut inne i anteckningsboken...

måndag 1 augusti 2011

MEGACANDY hos En Liten Butik!!!

Kolla in det här!!!


Å det är inte ens allt... Det är mer!!! Spring in till En Liten Butiks blogg och va med du oxå! Det bästa är att du har många chanser till vinst. Skynda skynda... 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails