lördag 25 februari 2012

Till min favoritprinsessa!

När en liten tjej fyller 5 år så förtjänar hon att få ett fint kort! Speciellt när hon är en söt liten prinsessa...
Pilligt men väldigt roligt att göra! Alla delar är utskurna med eCraften och jag köpte mallen hos svgcuts.com. Jag börjar få lite kläm på den där maskinen nu... :)

torsdag 23 februari 2012

Grattiskort till en herre!

Fick en snabbeställning på ett manligt grattiskort... Det är alltid lika knepigt men jag tycker jag fick till det till slut.

Tim Holtz underbara papper tillsammans med svart Core'dination med klockor på.... 

Baksidan fick bli enkel med samma papper som på framsidan och en liten bit av Core'dinations pappret att sätta min stämpel på.

Kalendern är upphöjd med 3D-kuddar och 78 fick Glossy Accents på sig.

Blommorna är från Prima och tillsammans med lite tyll och en brad med bling fick det bli en lagom manlig dekoration!

onsdag 8 februari 2012

Man måste ju bara älska Distress ink!!!

Jag säger bara WOW!!!! Kolla in den här killen. Han ritar och målar med Distress Ink och han har verkligen fattat hur fantastiska dessa färger är! Jag har lite att träna på nu...

söndag 5 februari 2012

Bloggar hos En liten butik idag!


Jag har gjort en matsedelstavla. Om du kilar in till En liten butik så får du se hela! Ha en underbar söndag...

torsdag 2 februari 2012

Present till en scrappare...

Min fina vän Ulrika har fyllt år och givetvis fick hon en handgjord present med pysslmaterial i! Här kommer lite bilder:

Pionpapper, Sagan om våren, en av Ulles favoriter. Självklart val! Påsen har jag köpt på Magnolia i stan...
En gardenia och tre rosor... Blev ganska lagom. Det är glitter på rosorna, de fick jag i ett blogcandy från Scraplagret å äntligen hittade jag det perfekta tillfället att använda dem. 
Det här fanns i paketet! Det bästa limstiftet, helt fantastiskt bra, och bred Scor-Tape. Tejpen är ovärderlig när man gör minialbum. 
Det här var oxå till henne... Med det visste hon ju såklart inte när jag bloggade det förra veckan hos En Liten Butik... Hehehehe!

onsdag 1 februari 2012

Kalenderswap del 6

Ok, då var det första halvåret klart... Här kommer Juni och det är Johanna/jok_96 som har gjort den. Jag hittar ingen blogg så jag kan inte länka vidare den här gången.


Jag kan inte låta bli att undra hur hon har gjort... Bokstäverna är härligt tjocka! Eftersom vi saknar Juli så stoppar jag visningen nu och återupptar den när jag har gjort en ny. Det finns massa fint kvar att se kan jag lova, så stay tuned!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails