söndag 24 februari 2013

Aweso[ME] del 4

10 kommentarer:

 1. Tack för din snälla kommentar på min blogg!
  Jag jobbar så mycket i år att jag mest gör kort... Så småningom kommer nog mina projekt dra sig mer åt mixed media-hållet, men det är kul att göra olika saker... Har svårt att hålla mig till en stil och en slags projekt! :) Laura D. har mycket nya mer avancerade byggprojekt i gång nu och det är lite spännande tycker jag och något som du kanske borde kolla lite! Tim Holtz har haft en onlinekurs som är superbra (- om du inte gått den innan så är det ett hett tips)! Så kul att du är tillbaka! Ser fram emot att se vad du kommer hitta på!

  SvaraRadera
 2. Vilket fantastiskt album du skapat. Så många härliga detaljer att vila ögonen på :) Önskar dig en fin Påskhelg! Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Naturligtvis fake Rolex dominerar det stora 14 mm breda centrerade balanshjulet och dess stödbroar ratten. Fortfarande visuellt underbart rolex replica och arkitektoniskt finns det nu en Straumann dubbelbalansfjäder för att förbättra noggrannhet och rolex kopia isokronism, med tillstånd av Precision Engineering AG.
  Den dubbla AR-belagda safirkristallen är kupol (dock uppenbarligen ingenstans nästan lika mycket som Endeavour replika klockor Cylindrical Tourbillon), vilket möjliggör en förvånansvärt läsbar bild rolex kopior av ratten. Denna AR-beläggning är dubbelt viktig eftersom det inte finns något mer besvikande än att behöva kämpa för att uppskatta designen klockor kopior och finishen på en klocka som denna.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails