onsdag 4 maj 2011

Jag firar snart 1 år som scrappare...

Det måste ju firas med en liten candy! Eller hur? Jag är inte helt klar med innehållet än men det kommer snart bild på det! 


It must be celebrated with a small candy! Right? I'm not finished with the contents yet but it will soon be pictures of it!


14 maj förra året gjorde jag mitt första inlägg här och när jag tittar tillbaka så är det väldigt mycket som har hänt sedan dess... Då var jag helt ny och hade för första gången varit inne på Magnolia i stan. Jag var nog i lite chocktillstånd efter den upplevelsen. Så mycket grejer, men vad tusan skulle man ha allt till? Nu vet jag, nu har jag mycket av det och resten "måste" jag nog ha så småningom.

 Jag mådde inte bra för ett år sedan och var sjukskriven , i stort sett under isen kan man säga. Jag är fortfarande sjukskriven men mår så oändligt mycket bättre! Nu ska jag snart tillbaka till jobbet och det känns toppen. Jag kan ärligt säga att den här hobbyn har räddat mig. Tack vare den så har jag hittat min gnista igen, min inspiration och mitt engagemang! Pga min hobby har jag träffat såååå många härliga människor som på många sätt förändrat min värld! Jag har hittat vänner för livet och jag har börjat tro på mig själv igen. Jag hoppas att ni vet vilka ni är och att ni känner hur mycket jag tycker om er och uppskattar vår vänskap!!!May 14 last year, I made my first post here and when I look back, it's very much has happened since then ... Then, I was brand new and had been at Magnolia store in the city for the first timeI was probably in a bit of shock after the experience. So much stuff, but what would you do with everything? Now I know, now I have a lot of it and the rest I probably will have eventually.


I was not feeling well a year ago and was on sick leave. I'm still sick but feeling infinitely better! Now I'll be back to work in August and it feels great. I can honestly say that this hobby has saved me. Thanks to it, I found my spark again, my inspiration and my commitment! Because of my hobby, I have met sooo many wonderful people who in many ways changed my world! I have found friends for life and have started believing in myself again. I hope you know who you are and know how much I love you and appreciate our friendship!


Här kommer en bild på mitt första kort!  Here's a picture of my first card!

6 kommentarer:

 1. Ett jätte fint första kort jue. Har du bara scrappat i 1år! Du ser ut att ha gjort d längre. Skönt att du mår bättre. Känner samma sak, att den här hobbyn hjälper till att hålla näsan över vatten ytan.
  Kram påre : )

  SvaraRadera
 2. Vilket superfint kort!
  Ser man ju att du hade talang direkt :)
  Spännande att du snart "fyller 1"!
  Skapandet är den bästa av terapier....helt klart!

  Ha de gott!

  SvaraRadera
 3. Har du bara hållit på 1 år?
  Trodde av dina alster att det va mååånga år!
  Du är så ootroligt duktig!

  Jag känner precis som du att denna hobby har "räddat" mig. Jag har varit hemma nu i 7 år och vet inte om jag nånsin kommer att komma tillbaka till yrkeslivet.... Men att skapa och vara kreaktiv är så läkande!
  Vilket fint förstagångs kort!!

  Kram Linda.

  SvaraRadera
 4. Man kan inte tro att du bara scrappat ett år, du är verkligen duktig!
  Verkigen high-end att ha en motivstämpel på sitt första kort :) Tycker ditt första kort är jättegulligt!
  Även grattis till ditt välmående! Tänk att man kan må så bra av att pyssla med papper. Timmarna bara flyger iväg och man sitter som i en annan värld. Man vill helst varken laga mat eller gå på toa när man väl parkerat vid scrapbordet.

  /Emmelie

  SvaraRadera
 5. Vilket underbart inlägg Terés!
  Så härligt att höra att du mår bättre!
  Du är makalöst duktig, det ska du veta!

  KRAMIS
  SUSY

  SvaraRadera
 6. Underbart att du mår så mycket bättre! Tänk att denna hobby ger så mycket välmående! Grattis till ditt första år!! (ja, jag håller med de andra har du bara hållit på ett år!!!! WOW!)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails