söndag 28 augusti 2011

Äntligen!

Nu har jag fått tummen ur och fotat lite, det blev tyvärr lite oskarpa bilder och jag orkar bara inte göra om det... Hoppas ni har överseende. Här kommer resväskan som ska med till jobbet!



Oh, yes! Det är Tim Holtz för hela slanten!! Lost and Found-blocket blir tunnare å tunnare... Jag börjar nästan få lite panik, men det ska ju användas, det är ju meningen... Eller hur?! Det bruna på den nedre delen är Kraft resist som jag färgat med Distress Stains Vintage Photo. Tanken är att jag ska ha kort och tags till försäljning i den här väskan, därav prislapparna på första bilden. Får se om jag orkar ta en närbild på dem i morgon, de blev rätt fina faktiskt!

Å sen får ni inte missa att jag bloggar hos En liten butik idag... Jag har liftat en av de ordinarie inspiratörernas alster! Spring fort som attan dit och lämna en kommentar... :) Jag kanske blir friskare av fler kommentarer, vem vet?

Kram på er allihopa, jag är så glad att ni kommer tillbaka och läser min blogg!

9 kommentarer:

  1. Vad LÄCKER den blev. Kul att du ska använda den till att ha grejor du ska sälja i den, HÄFTIGT:) Nu hoppar jag över till En liten butik.
    Kramisar

    SvaraRadera
  2. väldans snygg blev den. Var har du köpt den fina väskan?

    SvaraRadera
  3. Supersnygg väska!! Jätteläckert med de härliga pappren från Tim! :)

    Krya på dig!

    SvaraRadera
  4. Jätte snygg väska :D
    Nu ligger du bland mina favoriter IGEN *ler*

    SvaraRadera
  5. Göörsnygg väska! Vilken bra idé att göra en väska till "Till salu" korten. Dagisvirus är farliga (jag jobbar på förskola) och smittsamma. Här är det sonen som är drabbad. Krya på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vilken läcker väska och vad bra att ha den till att ställa upp kort i och sen bara slå ihop och frakta den. Kram kram

    SvaraRadera
  7. Så cool den blev!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails