onsdag 9 november 2011

Ännu mer bilder från helgen!

Japp, jag var verkligen "in the zone" i söndags... Här kommer lite till!

Underbara mönsterpapper från G45 Steampunk-blocket och Sticky Back Canvas... Sååå roligt att jobba med, och lätt! Alla kanter är rivna och distressade med den nya bruna färgen Gathered Twigs, ytterligare en storfavorit!!! 

Insidan fick bli enkel med mönsterpapper och en svart panel. Har fastnat lite för att skriva med vit penna senaste tiden, tycker det blir så läckert och lite oväntat.

Jag lät gångjärnen gå runt kortet och distressade hela baksidan med Gathered Twigs, med ganska lätt hand så det inte blev för mörkt... Den ligger färgmässigt nånstans mellan Vintage Photo/Frayed Burlap och Walnut Stain. Det är små brads som sitter på gångjärnen.( sätt i dem INNAN du sätter fast mönsterpappret på insidan så slipper du en massa bök!)

Kunde inte låta bli att göra en tag oxå, när jag ändå var igång! Stämpeln är från ett gammalt Panduroset. Där ser man hur mörk Gathered Twigs kan bli om man stämplar med den! Snögubben är torrembossad med en embossingfolder direkt på tagen och sedan distressad med Stormy Sky! Snöflingorna är stämplade med Antique linen men eftersom jag distressade över med Gathered Twigs så blev de ganska mörka.
Det var allt just nu! Jag har fått maaaaaasssssooooorrrr (tusen tusen tack!) med fint som jag ska visa upp en annan dag! Ni vet vlika ni är som har skickat fina saker till mig men jag vill att alla ska få se! Det kommer!

6 kommentarer:

 1. Både kortet och tagsen blev kanonfina.... Tycker att det blev snyggt med de mörka snöflingorna på tagsen...
  Ha en fin dag!
  Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 2. Snyggt kort och tags!! Bara så välkomponerat!!
  Kram och ha en fin helg!!

  SvaraRadera
 3. Så himla läckert kort...!!! Misstänker att det är en av de seasonal-dynorna?! Letar som en tok efter både hösten och vinter-seten.

  Tokgillar din tag...!!!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Vilka läckra kreationer du har gjort!!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails