söndag 14 november 2010

Vaccum...

Jag har börjat arbetsträna. Superkul! Tyvärr medför det att jag är helt slut när jag kommer hem och orkar knappt leva. Därför har bloggen blivit lidande. Jag har skapat lite när jag har haft lite energi över och här kommer lite, lite av det jag gjort senaste tiden.

Först 3 julklappsetiketter. Jag har stämplat med versafine Vintage Sepia på To och From, sen med Versa Mark och Perfect Pearl på det...

Ett teljuskort till en kär vän som mist sin make alldeles nyss...


Det kom in helt underbara stämpelset på Pysselskafferiet härom dagen som jag var tvungen att leka lite med. Å billiga är de med! 69:-/ set för ett helt ark proppat med clearstamps! Det är stämplat direkt på kortbasen som är vanlig kraft-färgat. Det är stämplat och embossat på kuvertet som syns lite bakom oxå, samma med insidan av kortet.


Ännu mer nya stämplar som jag fick testa... Paketstämpeln är hur kul som helst, här har jag stämplat den som bakgrund och som ram. Har även dekorerat minipåsar med samma stämpel. Blev urläckert när jag embossade med hologram guld. Tagen längst till höger är stämplad med samma clearstampset som kortet ovan ( det finns 4 olika set, jag har blandat vilt). Älskar de små fåglarna... Självklart syns det inte på bilden men det är embossat med clear på de blågröna snöflingorna och sen har jag målat över större delen av tagen med crackle paint Rock Candy. Blommorna har jag gjort av kaffefilter och färgat in med DI Broken China.


Ja, det var lite smått och gott... Julkort och de stora tagsen finns på Pysselskafferiet att klämma å känna på för den som har vägarna förbi. På måndag kväll sitter jag och Malin där och inspirerar igen. Temat för den kvällen är Distresser och minialbum. Givetvis visar vi mer än så, kom in å få lite tips och trix...

Så här gjorde jag blommorna, typ, fast på mitt sätt... Eh, ja, jag utgick ifrån det här iaf.Ha det bäst!

3 kommentarer:

 1. Super fina alster.
  Blev väldigt nyfiken på stämplarna!!!

  SvaraRadera
 2. Oj vad mycket fint!
  Kul att du börjat arbeta, men tänk på att ta det lugnt och var rädd om dig!
  Gillade alla dina saker särskilt tagen med presenterna på, super super fin!!!!
  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Vilka fina och annorlunda tags du gör! Är helt såld!! Annorlunda=bra ;o) Superfina! Inte bara tagsen för den delen. Här är mycket fint i hela bloggen!
  Så gullig kommentar du hade skrivit i teljuskortet på tagen.
  Kram Annette

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails