lördag 19 februari 2011

Fina recensioner!!!

Ojojoj! Jag höll på att trilla av stolen när jag såg den här videon... Jag har swappat en del det senaste bla en tagswap i USA. Jag har lagt upp en kort video där jag berättar lite om min tag. Men den här tjejen har fått sina tags nu och lagt upp en liten visning på YT. Jag blev så glad, smickrad och lite generad faktiskt. Hon gillar min tag verkar det som. 3.55 in i klippet så visar hon den. Det här gjorde min dag! Det betyder så otroligt mycket att få sånt här beröm när man är lite nere ...

Wow! I almost fell off my chair when I saw this video ... I have been swapping a lot lately, including a tag swap in the U.S.. I have posted a short video where I tell a little about my tag. But this girl has got all of the tags now and put up a small video on YT. I was thrilled, flattered and almost a bit embarrassed actually. She likes my tag as it seems. 3:55 into the clip she shows it. This made my day! It means so much to get your stuff praised when your a little down... If you're reading this Kerry, Thanks again!!!
Jag kommer göra fler videos på de andra swapparna så småningom, glömde göra det innan jag skickade iväg allt... Virrpannan jag!

I will make more videos of the other swaps later, forgot to do this before I sent it all...

7 kommentarer:

 1. Gud va kul för dig, men så e den snygg också!!!

  SvaraRadera
 2. Du gör alltid så snygga grejer, men den här var totalt fantastisk! Det ska vara en svensk som kan göra trä så det ser verkligt ut! :)
  Jag säger bara: "Way to go!"

  SvaraRadera
 3. Jättegrattis. Vad roligt att få sån uppskattning för din tag, den var verkligen superfin!

  SvaraRadera
 4. Hejja Terés! Vad KUL att det blev så uppskattat! Härligt!
  Men snälla, förklara hur det hela går till för jag vet inte ens vad en "swap" är. Jo, jag fattar ju att man byter med varandra men "varför" liksom? För att få nya idéer? Handlar allt om att man har videos på Youtube också? Förklara för en liten dumstrut :o)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Blev "tvungen" att gå in och kolla!
  OJ;OJ;OJ vad fin din tag va!
  Kul att man blir uppmärksammad på det sättet!

  Gillar din stil!

  Keep up the god work!

  SvaraRadera
 6. Verkligen en supersnygg tag du gjort! Inte konstigt att hon blev så förtjust i den =) Ska kika runt lite mer här i bloggen nu medans jag ändå hälsar på.

  SvaraRadera
 7. Oj vad roligt!!! Kul!
  Har inte var in här så mycket sista tiden! Men antagligen för att jag inte scrapat så mycket! Men jag ska på mässan i Karlstad på Lördag i alla fall ska bli skoj!
  Du är så duktigt :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails