onsdag 16 mars 2011

My beloved, crazy, mom!

My very first LO is finally completed... These pics are of my mom in her thirties! She was truly amazing. I Wish she was here to see it... Miss her every day!

Min första LO är äntligen klar. Bilderna är tagna på mamma när hon var runt 30. Hon var alltid så här rolig och fantastisk. Jag önskar att hon fick se den här... Hon är saknad, varje dag!

10 kommentarer:

 1. Kul att få ha haft en sån lite tokig mamma. LO:n blev jättefin, med de små ändringarna. Jätteskoj för din son att titta i sen och för dig att minnas hur hon var.

  SvaraRadera
 2. Helt underbar LO på en, helt säkert, lika underbar mamma!
  Så fint att du orkar ta tag i ett sådant projekt, ni kommer att ha stor glädje av det albumet!!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder på din mamma! Jättefin layout. Jag förstår att det måste varit jobbigt, min pappa gick bort för 5 år sen och jag har fortfarande inte klarat att göra en layout om/med honom... Borde kanske göra det, för det kan nog funka lite som terapi!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig layout! Så fint du har gjort med fotona.. Förstår att det måste vara superjobbigt å scrappa om din mamma, men som Helén säger så kanske det funkar som terapi...
  Ha en fin dag,
  kram K.

  SvaraRadera
 5. Åh, jag säger bara åh!!!
  Kram
  Annelie

  SvaraRadera
 6. Man blir glad och ledsen på samma gång av den. Jättebra att du är på G med ditt projekt!

  SvaraRadera
 7. Super fin LO!

  KRAM PÅ DIG!!!
  SUSY

  SvaraRadera
 8. Som NHL skriver..det känns sorgligt men bilderna gör en glad. Tycker det var ett bra val av bilder så du och din son blir glada meddetsamma ni ser Lo´n.

  SvaraRadera
 9. Hej min kära vän!

  Åh vad roligt att du har kikat förbi hos mig, dessutom i båda mina bloggar! Det värmer i massor ska du veta! =) Jag blir så otroligt glad då jag vet att det finns någon som tänker lite extra på mig.

  Gillar din lo, skönt att se att du kan scrappa om din mamma, som du vet så är jag en som förstår dig i ordets bemärkelse. Vill du prata mer så är du alltid välkommen att maila eller ringa. Blir bara glad att ha någon att prata med.Jag är även lite nyfiken hur det har gått för dig med jobbet & hur du finner ork till allt, jag är grymt imponerad!

  Ha det nu riktigt bra min vän, massor med styrkekramar Ulrica

  SvaraRadera
 10. Vilken härlig LO! Vilket fint sätt att hedra och minnas någon man älskar :)
  S

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails