tisdag 22 mars 2011

I'm done!

This cold is kicking my butt, I don't have any energy left! I haven't even looked at my desk för days... I'll be back, later.... I promise!

Den här förkylningen tar knäcken på mig, jag orkar ingenting. Mitt stackars skrivbord har stått där helt ensamt i flera dar nu men jag kommer igen... Sen... Jag lovar! :)

10 kommentarer:

 1. Usch för sega förkylningar!
  Krya på dig!!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig!!!

  Krrrraaaaaam

  SvaraRadera
 3. DU.....Tänk inte ens tanken att vara sjuk på lördag!!!! Så de så!

  Krya på din vännen!!

  skickar massa krya-på-dig-kramar till dig :)

  SvaraRadera
 4. Tack för senast, det var så himla kul att se dig och få en liten kurs!!!!
  Oliver och jag hade så kul!
  Berätta när du ska ha nästa!

  KRYA PÅ DIG!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 5. Krya på dig!!! :)
  Stor kram Sara

  SvaraRadera
 6. Men du, nu blir jag ju nyfiken på ditt Timepiece-album. :) Den serien är verkligen hur fin som helst, men just nu bejakar jag, som synes, min vårigt färgglada sida, så den får vänta. :P

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag har valt ut dig till ett "blog award" som jag har fått av en engelsk vän och scrappare (Diane från Queen's Paper Palace). Egentligen är det väl lite av ett kedjebrev och du ska absolut inte känna att du måste skicka det vidare! Anledningen att jag ville dela ut det till dig, är för att du gör så fantastiska saker som jag tycker att fler ska få se. (Jag har länkat mitt inlägg till din blogg.) Förhoppningsvis kommer du få besök av lite fler scrappare den vägen, men man vet aldrig, min blogg är inte direkt så känd! :)
  Ha en jättebra dag!

  SvaraRadera
 8. Stackare, krya på dig! Jag hade svininfluensan förra omgången. Inte skoj. Tog kanske 3 veckor att bli frisk från. Den här vintern hade jag bara dubbelsidig lunginflammation. Så vill du kolla symptom eller bara att någon ska tycka synd om dig så finns jag på Lauras Ning ganska ofta!
  Hoppas du orkar scrappa lite. Jag vill se lite nya saker. Och du är visst brilliant! Så det så!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails