torsdag 7 april 2011

Vellum flowers Laura style!

I had to try Laura Denisons new flower invention... I colored the vellum with Distress stains, faded jeans and cut flowers from it. I made the leaves from the same vellum sheet. Used DS peeled paint and DI vintage photo. The vellum under is like the one I used. I'm blogging from my phone, sorry for the poor description.

5 kommentarer:

 1. Fräckt!! Blir ju himla fina blommor av vellum!!
  :)

  SvaraRadera
 2. Snyyygt! Jag måste oxå prova, så fort jag hinner...

  Såg du att jag lämnat ett litet spår tidigare? Kika förbi när du har tid, jag har ju steampunk-at för brinnande livet! ;)

  Ha en trevlig helg, kramar Ulrica

  SvaraRadera
 3. Nu måste du DIREKT tala om för mej vad Vellum-paper är?????? Måste veta på stubinen!!!

  Vad i himlens namn är det?

  Kram
  Victoria

  SvaraRadera
 4. Här ska du få höra något jättelöjligt:
  I Pyssellådan från USA låg det massor av saker som jag knappt visste vad det var. Jag började sortera upp allt o la i små lådor eller var jag kunde "ha det". Så fann jag en liten rulle tejp. Det såg PRECIS ut som vanlig frystejp. Den såg lite skamfilad ut och fäste dåligt. Det satt en lapp på den där det stod: "Special tape for Vellum paper. Veru good to use". Jaha. Vellumpaper? Vad tusan var det? Jag bestämde mej för att kasta tejpen för jag tyckte att det var ju för tusan vanlig frystejp. (eller? hehe) Så i soporna åkte den. Så såg jag ditt inlägg om Vellum papper och då tänkte jag "men gud..vad fan är det här Vellum papper för nåt? Var det inte till DET som tejpen skulle va till?" Jag googlade på Vellum. Kikade i någons blogg. Insåg vad Vellum var och att tejpen var en slags Vellum-tejp till LO´s eller liknande. Jisses! Å den hade jag SLÄNGT! Så sent igår kväll kravlade jag ner i sopbingen o hämtade upp påsen. Öppnade den och fick ROTA RUNT efter den lilla rullen med tejp. Fann den!!! Log!!! "Där är du, din rackare" tänkte jag och borstade av den.
  Nu är jag stolt ägare av en "Special tape for Vellum". Sådärja. Så BRAAAA att jag är så himla haj på det här med pyssel & papp. Ehhh....

  Tack för att du berättade för mej om Vellum - du kan få låna min bästa tejp någon gång om du vill. *skrattar gott*

  Kram pårej

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails