onsdag 22 juni 2011

Delfintryck...

Nu har jag fått mina stämplar som jag beställde från Delfintryck! Ja, de kom för ett tag sen men jag hade ingen EZ foam så de har legat ett tag och sett ledsna ut. Nu är de monterade och testade! Här kommer ett första test...
Som bakgrund stämplade jag den fina stämpeln med Korintierbrevet och en swirlstämpel från  Slöjd Detaljer.
Lite blommor och distress å sen var det klart! Eller kanske inte, för sen kom jag på att jag hade hjärtat oxå!


Så hjärtat stämplade jag på akvarellpapper med Aged Mahogany DI som jag embossade med clear EP. Målade i blommorna med samma färg och distressade hela med Vintage Photo. Eftersom jag embossade först så blev det lite vita prickar här och var där jag missat att ta bort embossingpulvret. Det tyckte jag blev snyggt, lite mer dimension på nåt sätt!
 Nu är tagen klar och väntar bara på att få en personlig text till mottagaren... Nämen nu ser jag ju att jag missat att sätta på ett band oxå! Jaja, jag får skylla på att det är sent. ;)

8 kommentarer:

 1. Så läcker tag!!
  Underbara stämplar...
  *antecknar genast webbadress*


  Ha det härligt!!

  SvaraRadera
 2. Mysigt romantiskt tag i både utförande och färgval. Snyggt!

  SvaraRadera
 3. Så fin!!
  Har också just fått min "Delfin-stämpel". Fast du, min fäste fint direkt på kloss utan foam!

  Glad Midsommar!!!
  Monica

  SvaraRadera
 4. Du är nog världens snabbaste på att få ihop lite av varje..lite tags, några kort, lära sej en minifotostudio och så lite till.... :o) Det går i en härlig fart och jag önskar jag hade häften så mycket kreativitet och snabbhet!
  Skänk en släng av det åt mej va? ;o) Hehe

  Kram
  Victoria

  SvaraRadera
 5. Hej vännen! Jag har liftat denna underbara tag, den dyker upp i bloggen vilket århundrade som helst ;) Ska gå och sussa nu men till helgen om det inte blir allt för hektiskt... Kraaaam!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails