onsdag 27 juli 2011

En bok till Linus...

En helt vanlig tråkig svart anteckningsbok från ICA fick sig ett ansiktslyft härom dagen... Finaste Sara Skickade en RAK till mig för ett tag sen, nä, jag vet jag missade att fota. Men det var underbara grejer och bland annat de fina gångjärnen i Grungeboard som jag använde här... 


Jag stansade ut en liten nyckel och litet nyckelhål i grungeboard med så det skulle matcha. De är embossade och infärgade med Distress Stain Vintage Photo. Pappret är från Timpans Lost and Found och jag köpte bokstäverna på Panduro Outlet i Ullared tidigare i sommar. Insidan av pärmarna och baksidan är givetvis oxå dekorerade men mer än så här hann jag inte fota innan sonen la beslag på den! Han blev jättenöjd och nu skrivs det varje dag vad vi har gjort. Men man får inte kalla det dagbok, för tydligen är det bara tjejer som har sådana! :) 


6 kommentarer:

 1. Så fin den blev!!

  SvaraRadera
 2. Vilken rolig idé! :) Kul att sonen vill skriva i sin "icke-dagbok" :D
  Har funderat på att göra en dagbok till mig, men bara tvekat... Nu finns det inte mycket att tveka över!! Tacka för inspirationen! :)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Mycket snyggt! Jag skulle också vilja ha dom där gångjärnen, har tittat på dem länge.

  SvaraRadera
 4. Hihi, Copicsen har jag kvar (och älskar). Jag har lånat Ciccis Tombows eftersom jag nog ska hålla färgläggningskurs i höst och då är det nog bäst att träna lite innan ;)

  SvaraRadera
 5. Wow... riktigt sjysst...

  jag är lite för bekväm och gör fotoböcker hos www.solentro.se, vill ha det lite enklare... men din bok blev riktigt fin!

  ha de/h

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails