söndag 25 juli 2010

Helgens alster...

Jag har gjort ett födelsedagskort och ett bröllopskort i helgen. Eftersom jag fick hem mina nya distressfärger i fredags så har jag givetvis suttit och kladdat med dom också förutom korten. Så med tanke på det så har jag nu officiellt lagt akvarellfärgerna på hyllan!

Kort nr 1: Ett bröllopskort. Det skulle vara lite limegröna detaljer på festen så jag körde rosa och grönt som tema. Det mesta materialet kommer från Magnolia förutom brads, halvpärlor och hänge. Jag har målat motiven med Distress ink och stämplat med Verafine onyx black samt med distress ink. Det syns inte så bra på korten men det är lite Diamond Stickles på bruden också. Jag använde MS border punch Lace Heart till baksidan.

Kort nr 2: Födelsedagskort till en 15-åring... Det blev stilrent, murriga färger och inget gullegull. Tror att det ska funka. Det är stämplar från Tim Holtz och givetvis distressfärger. Jag har använt vanligt 220 g akvarellpapper till tagsen.

Band och hängen har jag fyndat på Tradera för struntsummor. Dusty Concord, Antique Linen och Walnut Stain är färgerna jag har använt. Namnskylten är utskriven på en helt vanlig skrivare.

Emma-kortet längst upp skulle varit där nere men det blev nåt knas...


Ha det bäst!








7 kommentarer:

  1. Så gulligt bröllopskortet blev :)
    Gillar helt klart dina färg och mönstrade papper val, rosa och grönt är så sött ihop. :) Det syns att du jobbat länge och väl med det och det resulterade i ett väldigt snyggt kort :)

    Gillar också den där tidsstämplen från Tim Holtz :)

    GRATTIS TILL VINSTEN!
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Superläckra kort!
    Gillar särskilt vikningen på bröllopskortet! :-)

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga kort du har gjort! :)

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Jättekul att du hittat min butik och vad glad jag blev för hälsningen i min blogg. Nu kan jag även hälsa på dig och se allt fint du gör.
    Välkommen igen, saknar du någon distressdyna så har jag på lager. Du ska få ett bra pris:-)
    Ha en härlig kväll! Kram Stina

    SvaraRadera
  5. Ja, då testar jag med en kommentar nu då!
    Bröllopskortet va såå fint, födelsedagskortet var ju så klart fint det med!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails