måndag 15 november 2010

Meeer!


Jaaa, jag har hittat laddaren till min kamera! Ironiskt nog så låg den i kameraväskan... Hihi, jag min knäppskalle har inte haft en tanke på att jag skulle kunnat va så ordentlig att jag hade lagt den på sin plats! Nä, virrpannan jag borde helt logiskt lagt den i nån låda eller i toaskåpet eller nåt liknande "fullständigt självklart ställe". Min sambo skakade bara på huvudet och log så där överseende som han gör när jag lyckas med sånt här.

Hur som helst så har jag lyckats fota lite alster idag. Jag har suttit och demat ikväll hos Pysselskafferiet och det gick så bra( alla alster i detta inlägg finns att beskåda där )! Jag fick mycket gjort och svarade på massor med frågor från nyfikna kunder. Det är ju så roligt att kunna inspirera andra, en förmån jag är så tacksam för! Jag säger inte på nåt sätt att det sättet jag gör saker på är det enda rätta utan att så här kan man göra om man känner för det.

Jag kommer inte kommentera alla bilder idag för det blir för mycket men temat för samtliga är Distress ink och Clear Stamps... Ni får fråga om det är nåt ni undrar ist. :)











Ok, det var allt för idag... Tack snälla snälla för era söta och goa kommentarer!!! Jag blir så himla glad när ni tar er tid att skriva några ord.

Kramar till er alla!

12 kommentarer:

  1. Vad mycket snyggt du visar oss...Jag gillade det sista kortet supermycket...så läckert med alla småstämplarna runt kanterna! Jag får en riktigt julkänsla när jag ser det kortet...

    SvaraRadera
  2. Wow så mycket läckert!!! Å vad skönt att vara klar med julkorten!! :-)

    SvaraRadera
  3. Massor av fint har du gjort :) Älskar den där riktigt fluffiga fina granen. En sån ska vi ha i år bestämmer jag nu. Eller så blir det plastgranen igen... Nu råkade jag klicka hem en bunt julstämplar så nu måste jag också göra julkort i år, men tror inte att de blir sådär fina och juliga som dina ;) Du får titta in i bloggen framöver och se vad det blir, stämplarna kommer på 1-2 veckor... Jääääättesööööta :D Nyfiken?

    SvaraRadera
  4. PS om maken frågar så har jag lånat stämplarna, haha! Fick ju inte handla mer ;)

    SvaraRadera
  5. Hej hopp Terés!
    Vilka underbara alster du har gjort!
    Du är så otroligt duktig med dina distress!
    Love them all!
    Var rädd om dig!
    KRAMIS SUSY

    SvaraRadera
  6. Oj, vad mycket fint du skapar! Nästan så man blir sugen på att scrappa med papper igen ;-) //Anna

    SvaraRadera
  7. Vad mycket fint du har gjort! :)

    SvaraRadera
  8. Hejsan!

    Oj vad mycket fint du har gjort!
    Ja jag är avis på dig! Jag vill oxå läta mig det där med distress ink.... Men OJ OJ OJ vad svårt det är!

    Hälsningar Linda.

    SvaraRadera
  9. Jätte fint som vanligt.
    Stämpeln med fåglarna på, vad är det för märke?

    SvaraRadera
  10. Tack så hemskt mycket för alla fina ord!

    Annelie; jag kollar upp och gör ett inlägg om vilka stämplar jag har använt!

    SvaraRadera
  11. shit vad duktig du är....alla är bara såååå fina. Vilka stämplar!!! Vill HAAA, jag har ju nästan inga stämplar innan ju...*harkel*

    Ha det gott vännen!

    SvaraRadera
  12. Du är väl rolig du Lotta... The Stamp Queen! Jag har tänkt köpa ett gäng så du får väl låna av mig för omväxlings skull... ;)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails