torsdag 27 januari 2011

Tröttare än vanligt!

Jag har inte övergett er... Jag är bara för trött för att orka skriva något intressant! Sen i måndags har jag börjat arbetsträna på ett nytt ställe och den omställningen tar på krafterna. Som tur är så har jag en mysig dag på Pysselskafferiet på lördag att se fram emot. Då är det dags för årets första pysselträff! Det ska bli riktigt roligt, det är det alltid. En hel hög tjejer som sitter och scrappar, gör kort, pratar massor och bara njuter av en dag för oss själva. Kan det bli mer välgörande för själen? Jag tvivlar på det!!! Butiken är öppen mellan 10-14 så då kan man alltid komma förbi och kika in lite, om man undrar hur en träff kan se ut.

Första gången jag var på en sån här träff hade jag nog med mig allt jag äger tror jag! Hahhaha, det såg ut som jag skulle flytta dit. Sen kom jag på att jag kunde begränsa mig liiiite och välja ett speciellt tema, bara packa med saker jag behöver till det temat. Det blev bättre men fortfarande hysteriskt mycket grejer... Den här gången vet jag exakt vad jag ska göra! Jag är med i två swappar ( alltså man byter grejer med varandra) där jag ska göra tags med Tim Holtz-tema i den ena och receptkort i den andra... De ska jag göra den här gången! Sen tror jag faktiskt inte att jag hinner mer. Det brukar va så trevligt att man sitter och pratar bort några timmar... Fast det är ju det som är hela grejen så det är helt ok!

Om du bor i trakten och vill va med på en sån här träff så ska du ila till Pysselskafferiets blogg och läsa vad som gäller och hur du anmäler dig! Det finns ett fåtal platser kvar på de träffar som kommer i vår.

Nu ska jag vila lite till och sen mysa extra mycket med sonen som ska till sin pappa i morgon!

14 kommentarer:

 1. Tjingeling kompis!
  Tråkigt att du är så trött, hoppas det blir bättre!
  Kul med träff!
  Hur hittar du swappaena??

  KRAMIS OCH VAR RÄDD OM DIG!
  SUSY

  SvaraRadera
 2. Hallojsan!
  Jobbigt att vara så trött, ja va också helt slut när ja började men d går över : )
  Jag skulle gäääärna komma å scrappa me er men d e liiiite långt...

  SvaraRadera
 3. Men lilla tjejen, vad tråkigt att du är så trött....Nu gäller det att vila, vila och åter vila..så du är pigg på lördag. Då jäklar....hehee....

  Jag ska åxå försöka dra ner på min packning.. *harkel*
  Vi syns på lööördag:)

  SvaraRadera
 4. Förstår precis den där tröttheten! Jag gick en kurs 3 dagar i veckan i höstas- förrehabilitering via AF= en riktig mjukiskurs för folk med speciella behov.
  Måndagarna sov jag bort! Helt slut pga kursen och sedan umgänge med familjen under helgen.
  Ja, rent löjligt vad slut man bliiiiir!
  Men det är ju så när man kommit av banan, man måste starta om och lära känna sig själv/sin förmåga på nytt. Massa lycka till!

  SvaraRadera
 5. Måste ju gratulera till vinsten också!!!

  SvaraRadera
 6. Gud vad roligt att du vann blogg-candyn, grattis! Hoppas att du hade en mysig skapardag hos Stina i lördags, det kliade gott i mina pysselfingrar när jag kikade in hos er!

  /Lotte

  SvaraRadera
 7. Hej på dig igen!
  Du har en AWARD att hämta inne hos mig!!!!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 8. Ok du får en award inne hos mig också : )
  Hoppas du mår bättre nu!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej där lilla Tessan! Vet du...en ny Box från det stora landet i väster är på G. Tänk vilken tur jag har va!?! Denna gången blir det en stl större på Boxen - för att få med allt hon vill skicka! Yahoooooooooo
  Hoppas du har det gott o bra! Tänker på dej.
  Kram
  Victoria

  SvaraRadera
 10. Hejsan! Hoppas att allt är okay med dig. Saknar dig nere på skafferiet. Skulle du vilja skicka "länken" när du hinner.
  kramelikram Arja

  SvaraRadera
 11. Hoppas du snart hittar tillbaka till orken, men gör det i din egen takt!

  SvaraRadera
 12. Skickar lite kraft och energi genom att önska dig en trevlig Alla Hjärtans Dag!
  /Hozzan från kortswappen

  SvaraRadera
 13. Vännen, jag saknar dig här....var är du??

  I alla fall, du har nåt som är ditt i min blogg....

  SvaraRadera
 14. Hej vännen!

  Nu har jag varit borta väldigt löngr från bloggandet. Har haft det väldigt tungt när julen började närma sig (med tanke på mamma som gick bort vid förra julen) & det tog ett tag att återhämta sig. Jag ser att du har fullt upp med arbetsträningen. Vad är det för jobb? Roligt eller?

  Hursomhelst så har du en överraskning hos mig! =) Så kika in så fort som möjligt så kanske du blir lite piggare! ;)

  Många styrke kramar från Ulrica

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails