fredag 27 augusti 2010

Lite nytt...

Idag har jag färdigställt ett julkort och påbörjat ett beställningskort. Julkortet går i ljusblått, vitt och silver. Jag har embossat snöflingorna med vitt embossingpulver. På framsidan använde jag Watermark stämpel och på insidan Distress ink Broken China ( önskar att jag hade haft Tumbled Glass, skulle varit bättre tror jag) Snögubben på insidan och de utstansade snöflingorna är färgade med Adirondack Acrylic paint dabber. Älskar paint dabbern. Det blir lätt lite tjockt smet i kanterna och det gillar jag! God julstämpeln är också stämplad med Watermark och embossad med vitt. Baksidan blev enkel och ren (bucklig av lim eftersom tejpen hade rymt). Jag har äntligen fått hem mina specialbeställda stämplar med mitt eget namn på... Hihihi, gullig va? Köpte två, den på bilden och en med lite fjärilar och krusidull.

Men som jag läste nånstans "Om du vill ha ett perfekt kort, köp ett i affären!" Mitt har lite skavanker och mycket charm...


Det här ska bli ett kort till en nyfödd... Hon som beställt det vet inte vad det blir än så jag kör lila, gult och grönt. Funkar ju till båda. Lite charms, band och fjärilar blir dekorationen. Bild kommer givetvis senare!


Trevlig helg!

1 kommentar:

 1. Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vad du är duktig!
  OOOOOOOOOOOOOtroligt fint!
  Ursäkta så här en fredag kväll, snubblar på bokstäverna, men jag tog mig friheten att äta kräftor även för dig och även en snaps för dig också, hoppas det är okej!!!!!!
  Du är otroligt duktig!
  Vilken jätte fin "egen stämpel" du har!!!
  Var har du fixat den??
  Måste få se den andra också med fjäril på!!!
  Skulle så gärna vilja pyssla med dig någon gång!
  Ha en riktigt trevlig helg!
  KRAMIS SUSY

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails