söndag 22 augusti 2010

Kvällens aktivitet.


Jag har varit mer eller mindre däckad hela dagen eftersom jag var till IKEA igår. Fyndade handgjort papper till löjligt pris. 8 A2 ark för 10 kr... Helt sjukt! Jättefina. Ja ja, resultatet efter en eftermiddag på IKEA var iaf att jag sov heeela dagen. Vaknade till liv kl 18 och börjar känna mig som en människa nu, mitt i natten. Suck, hopplöst när man vänder på dygnet så här. Jag skulle åkt till en kompis och hjälpt henne med inredning av nya lägenheten men jag har inte ens orkat svara i telefonen idag. Hon vet och förstår!

Ikväll har jag iaf gjort ett kort... Mer blev det inte. Här kommer resultatet!





Pappret är Once upon a time, från ???, ja, nåt... Tomtestämpeln och snöflingorna är Tim Holtz, God Julstämpeln är köpt på Pysselskafferiet. Jag har stämplat det guldiga med Acrylic Paint Dabber Guld och tomten är stämplad med Versa Fine Onyx Black, den är även färglagd med distresser. Jag har satt ett fotohörn från TH i nedre hörnet. På hjärtat som hänger står det "Made with Love". Allt är distressat med Vintage Photo. Ja, det var det...

Over and out!

4 kommentarer:

  1. Hallo!

    Otroligt fint!
    Fint du gör inuti korten, det måste jag lära mig! Tänk om vi kunde pyssla ihop!!!

    KRAM PÅ DIG !!!
    SUSY

    SvaraRadera
  2. Snyggt dekorerat inne i kortet, det är jag så dålig på att göra! Får nog ta efter det...:)

    Vad kul att du tycker om mina armband. Jag håller med dig att det blir dyrt med ytterligare en hobby. Precis som du så har jag försökt hålla mig ifrån det men nu blev jag för nyfiken. Jag säljer gärna mina armband. Ska jag hålla denna takten så hinner jag omöjligt att använda dem själv! =)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej på dej!
    Tack för din gulliga kommentar hos mej... måste bara svara *S* Jag gjorde inte alla de där korten på en kväll... det tog mej hela långa DAGEN *S* Jag är inte så särskilt snabb av mej alls.

    Vilket jättefint julkort du har gjort! Är så imponerad av alla som är igång med dem redan. Själv orkar jag inte ens tänka "jul" just nu.

    Ha en fortsatt skön söndagkväll!

    SvaraRadera
  4. Åh, tack snälla för era kommentarer. Jag blir så himla glad!!! Susy: Det skulle va jättekul! Ska du på mässan i Karlstad i oktober kanske?

    Kram alla goa tjejer som skriver till mig!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails