söndag 19 september 2010

Fredagens pyssel!

Lite av det iaf... Det blev en samlingsbild.


Det syns inte så bra och jag lovar ( nästan) att jag ska fixa bättre bilder i veckan. Men iaf... Snögubben är stämplad med Distress Ink Broken China och sedan vitembossad. Jag knackade bort lite pulver innan jag embossade så det blåa syns igenom lite. Klippte ut den och satte en liten "halsduk" runt halsen. God Jul är stansat i en ljusblå-turkos CS och sen är det glossy accents på bokstäverna för lite 3D effekt. Det andra Julkortet som är lite gömt fick Merry Christmas utstansat från QK jolly holly ( tror jag det heter ), julkulan är från samma set. Jag ritade outlines med en vit penna för det blev lite platt utan. Julkulan är stämplad med en snöflinga från Tim Holts och vitembossad.

De små korten är torrembossade på baksidan och stämplade och distressade. Det blev lite roligt tycker jag. Så ska jag nog göra på fler och lite större kort också.


Sen gjorde jag några tags också, men jag visar bara en. Ja, vad ska jag säga? Pappret kommer från Once upon a time- Mat stack. Älskar de papperna! Jag har stämplat snöflingor i bakgrunden med Antique Linen och sedan är det Vintage Photo och Walnut Stain på kanterna. Blomman har jag gjort själv av kaffefilter. Det är 5 lager varav 2 är naturella men sprayade med egen Perfect Pearl spray som jag gjort av Herilom Gold och Tattered Rose reinker. Övriga 3 är infärgade med Vintage Photo och sedan sprayade de med. Jag fäste med en helt vanlig påsförslutare som jag köpt på ICA.

Till baksidan gjorde jag en till tag som jag stämplade helt med samma snöflingor och distressade i brunt. Sen limmade jag fast den så jag dolde min brad. det blev tjockt och härligt. Jag ruggade upp alla kanterna och på med mer Vintage Photo... Det blir antingen en julklappsettikett eller så skickar jag den som ett kort. Funkar som både och faktiskt!

2 kommentarer:

  1. Så flotte ting til jul du har laget, Terès! Takk for at du er med på vår BlogCandy!!

    SvaraRadera
  2. Superläcker tag - å jättefina kort!
    Håller tummarna för att du blir frisk snabbt åxå!
    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails