onsdag 1 september 2010

Köpstopp!!!

Igår hoppade jag på en utmaning. Egentligen är det 100 alster innan shopping, men jag har satt 50 som min gräns. Jag har dock några undantag:

* Jag får handla det jag redan har beställt.
* Jag får handla på mässan i Göteborg i oktober, men om jag inte gjort minst 35 alster så är det 500 kr MAX som gäller
*Jag får handla förbrukningsvaror som lim, tejp etc och dit räknar jag också cardstock men endas vid behov inte för att det ser lite ut i pappersförvaringen.
*Jag får byta till mig grejer... En ut - en in!
* Eftersom jag ibland gör beställningskort så får jag köpa till om något fattas i en specifik beställning. Fast jag måste tänka mig för noooga innan!

Så nu är det bara att bli kreativ. Jag har fastnat lite i Julkort just nu så med lite tur så får jag de flesta klara med det material jag har hemma redan!

Wish me luck!

3 kommentarer:

 1. Hej! Kul att du vill vara med i min blogcandy!

  Jag har flyttat på min blogg, och uppdaterat blogcandyn. Gå in här och kommentera till detta inlägg http://www.josefineeriksson.com/2010/09/10000-besokare-firas-med-blogcandy.html

  Byt gärna ut bilden på min blogcandy också!
  Nu kan man även få chans till två lotter.

  Tack för besväret!
  Josefine Eriksson
  http://josefineeriksson.com

  SvaraRadera
 2. HAHAHAHAHAHA! Det är så typiskt dig att resonera så! ;) Eh, jag skulle bara handla ett paket värmeljus på ikea och det slutade med en nota på över 4000 kr ;) Löv U :P

  SvaraRadera
 3. Hej! Kul att du tittade in hos mig och min blogg! :) Modigt av dig att hoppa på en sån utmaning. Själv skapar jag så långsamt, så jag skulle inte få köpa något nytt förrän om sisådär 4-5 år! ;) Lycka till!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails