fredag 3 september 2010

TGIF!

Äntligen är det fredag och sonen har kommit hem till mig efter två veckor hos pappa. Pizza och Harry Potter står på schemat ikväll så jag kommer nog inte pyssla förrän han lagt sig.

I förmiddags var jag och fixade naglarna i Gbg och sen åkte jag hem och sov. Jag trodde nånstans att jag skulle bli piggare med tiden. Så är det inte riktigt... Jag blir fortfarande helt knäckt när jag "utsatts" för mycket liv och rörelse i några timmar. Irriterande! Jag börjar nästan bli folkskygg nu. Rädd för att svimma ute bland folk om det blir för mycket.

Har börjat möblera om i vardagsrummet lite smått, förberett lite. :) Har nu nästan bestämt mig för skrivbordslösningen på bilden... Tror att det skulle lösa mycket. Just nu har jag lådor högt och lågt i hela vardagsrummet. Sambon blir tokig på allt pysselmaterial som är överallt. Spara, spara, spara... Nån som vill köpa två sektioner av en Bondebokhylla? I svartbrunt, typ 2 meter höga, lite trasiga, tunga och klumpiga... Ingen? Inte? Nä, tänkte väl det!

Oooo, höll på att glömma... Jag vill hälsa 2 nya följare välkomna till min blogg! Så himla roligt att 11 personer är intresserade av vad som händer här. Wiiihiiii! Tack så mycket för att ni följer mig allihopa. Jag blir jätteglad!


Over and out!

3 kommentarer:

 1. Hej kompis!
  Mysigt med sonen och en Harry Potter film, jag älskar Potter!!!
  Själv har jag scrappat två konfirmationskort samt en presentpåse ikväll!
  Ha en jättemysig kväll med din son!
  KRAMIS SUSY

  SvaraRadera
 2. Jag vill se naglarna!!!! :-)
  Gör ju själv (eller själv å själv, går till salong...) naglarna var tredje var fjärde vecka å försöker hitta på nya skojsigheter varje gång. Jag har en egen kategori i min blogg som heter naglar där jag lägger upp dem varje gång. Vore roligt att se dina! :-)

  SvaraRadera
 3. Den där skrivbordskombon har jag (o massa fler har ja sett) skitbra! Jag tycker att skrivbordet är lite kort fast förvaringen i hyllan är ju oslagbar.
  Massa fina alster här! Du är duktig, tjejen!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails