torsdag 9 september 2010

Här kommer kortet...

Insidan...

Jag skickade in detta kort som mitt bidrag i Septemberutmaningen på Pysseltagens blogg. Temat var höstfärger och helt hemmagjort, alltså inga köpta blommor, bling och liknande.


5 kommentarer:

 1. Otroligt snyggt!
  Du är ooooooooooootroligt duktig!
  Hoppas du vinner!

  KRAMIS SUSY

  SvaraRadera
 2. Gillar masker - snyggt kort!
  Kanske ska ta sig en titt på utmaningen på Pysseltagen...

  Men det var inte jag med hästarna.... jag är jätteallergisk!!! Dalahästar i så fall kanske...

  La Vikinga / Charlotta

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Nu måste du bara berätta!! Varför är du en "flodhäst"? Du ser ju helfräsch ut! ;) Men jag vet man kan känna sig som en flodhäst ändå...jag vet inte hur jag ska få stopp på detta men själv så tröstäter jag när jag mår dåligt! Trodde aldrig att jag skulle hamna där, helt galet! Du vet när man hör & ser andra så tänker man, guud vilken tur att inte jag har det så. Men nu sitter jag där själv & kan inte få stopp på eländet. Har som sagt haft det väldigt tungt sen mamma gick bort & blev deprimerad ganska ordentligt, vips så satt jag här med 10 kilos övervikt & bara undrar hur f-n jag ska bli av med dom? Tro mig jag försöker men när deppen kommer krypande kommer kilona likaså.

  Underbart kort har du gjort! =) Blev faktiskt lite sugen själv nu att pyssla lite..får se om tiden vill mig väl idag. Ska läga upp lite nya alster i pysselbloggen & i min andra blogg kan du hitta härlig fredagsmat med oxfilé, bara att mumsa, haha! ;)

  Ha en trevlig helg, kramar Ulrica

  SvaraRadera
 4. Superfint kort i "svåra" färger, men oooh! så vackert du har fått ihop dem! *tummen upp*

  SvaraRadera
 5. Men åh, vad vackert!! Vilka underbara färger!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails