tisdag 26 oktober 2010

Glömde ju...

Jag har gjort två godispåsar till sambons brorsöner... De är vikna av kuvert och sen rev jag sönder korten och gjorde fräcka fram och baksidor. Påsen är försluten med grön floristtråd som jag virat runt ett penselskaft och sen korvat ihop ytterligare. De fick varsin tag med en hälsning på baksidan också. Jag målade baksidorna på tagsen mattsvarta med Paint dabbers. Det blev riktigt läckert och sen skrev jag med vit penna...Allt är stämplat, distressat och spookifierat på olika sätt...

7 kommentarer:

 1. Vilken bra idé! Jättesnygga/coola/tuffa blev de :-)

  SvaraRadera
 2. Otroligt häftiga!
  Man får lite spök känsla i alla fall!
  Coola!
  KRAM PÅ DIG
  SUSY

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Så superspökigt & snyggt!!! ;) Men nu måste jag fråga, hur då vikta av kuvert? Jag kanske är lite trög nu, hehe!

  Ha en skön kväll, kram Ulrica

  PS.måste passa på att tipsa om att jag kommer ha en supertjusig utlottning, lägger upp den ikväll, missa inte det! ;)

  SvaraRadera
 4. Tack tjejer!

  Ulrika; Klistra ihop ett vanligt kuvert, biga ca 1 inch in på tre sidor. Vik sedan åt båda håll. Skär bort kanten på sidan som inte är bigad. Öppna upp kuvertet och platta till botten. Nu bör du se två trekantiga flikar som ska vikas in under påsen. Limma/tejpa fast dessa och vik sen kanterna inåt så det ser ut som en påse. Tada!

  Hoppas du fattade nåt av det! Har funderat på att göra lite tutorials att lägga på Youtube så småningom, den här får jag lägga till listan..

  Kram mina vänner!

  SvaraRadera
 5. Ville bara lämna ett litet spår och tacka för kommentaren på min blogg. Vilka jättefina saker du gör, som sagt ser att jag verkligen har mkt kvar att lära :)

  SvaraRadera
 6. Jösses vilka läckra påsar! Vad duktig du är! Kram Camilla

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails