lördag 2 oktober 2010

Jag ska på träff!

Min första pysselträff. Wihii! Det är Stina och Carina som anordnar en miniträff med bara 10 deltagare på Pysselskafferiet i morgon. Jag ser fram emot det men samtidigt är jag lite nervös eftersom jag inte brukar fixa för många människor på en å samma gång.

Det finns tyvärr en risk att jag svimmar rätt vad det är och det känns ju inte så kul. Fast jag har en strategi, tror jag. Om jag slutar va så nyfiken och ska va med överallt och istället sätter på mig lurar och lyssnar på nåt rofyllt så borde det hjälpa ( lite iaf ). Eller? Det visar sig... Sen har jag ambitionen att dricka mycket vatten, det brukar jag glömma bort när det blir för mycket. Meeen till det lite roligare, jag har såååå mycket inspiration att jag inte vet vad jag ska börja med riktigt. Jag tror att jag ska försöka få ihop ett minialbum i morgon, och några tags, kanske några kort... Hahaha, ambitiöst... Ja, men man måste ju sikta mot stjärnorna för att komma upp på andra våningen liksom. Men framför allt ska jag försöka lära mig så mycket som bara är möjligt av alla andra som är där.

I går var jag i Göteborg och fixade naglarna, sen sov jag resten av dagen... Nästan, frostade av frysen oxå, men det skötte sig själv mycket. Idag har jag vilat och kollat på tutorials på Ustream och YouTube. Jag buffrar energi till i morgon. Familjen får stå ut med att det blir rester från frysen idag, orkar inte laga nåt. Tur att jag var lite förutseende för några veckor sen och frös in lite hemmagjorda ost- och skinkpajer! Perfekt för en dag som denna.

Förhoppningsvis kommer jag ha lite bilder att lägga upp i morgon efter träffen... Ska packa med mig kameran! Apropå att packa, hjälp! Vad ska man ha med sig? Jag kommer ta med typ allt jag har. Köpte en bautaväska på Bolagret för 25 kr som jag kan ta det i, hoppas jag. Jag lovade att jag skulle ta med mina Spellbinders dies iaf så Stina kan göra minikort... Sen kommer det bli som vanligt när jag ska nånstans, det kommer se ut som jag ska flytta!

Ok, that's all folks...


3 kommentarer:

 1. Låter ju jätte kul Terés!
  Ta det lugnt, det kommer gå jätte bra och du är jätte duktig!
  SMSa mig om det blir jobbigt, om du vill, lovar att vara vid telefonen hela tiden!
  TÄNKER PÅ DIG!
  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 2. Det kommer gå som en dans i mårrn, hoppas du får mycket gjort.
  Du jag är också ustream å you tube fantast, vilka brukar du kolla, tips?

  Ha d bra i mårrn, jag ska sitta på mickelsmäss å pyssla : )

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Välkommen imorgon. Jag & Carina har varit hos Inkido på träff idag, så vi är fulla av inspiration till imorgon. Massor av nya varor ligger nu i butiken och väntar på att packas upp. Åh, så spännande:-)
  Ses snart! Kram Stina

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails