torsdag 28 oktober 2010

Jag har börjat med reklam!

Fast inte vilken reklam som helst! Den viktigaste av dem alla, Rosa Bandet.

Min mamma gick bort i bröstcancer i februari -08 och hon var väldigt aktiv i Bröstcancerföreningen Agatha i Skaraborg. Hon var dess ordförande från start tills hon dog. Hon blev bara 51 år och cancer kan bevisligen drabba oss alla. Hon var en eldsjäl och jag hoppas att jag nångång blir lika stark och duktig som hon! Det är fortfarande tungt att kliva upp varje dag när jag vet att jag inte kan ringa henne och berätta mina knäppa drömmar, eller fråga hur mycket ägg hon använder i sin omelett...

Men kampen mot denna hemska och oförsonliga sjukdom fortsätter även utan henne! Därför väljer jag att göra reklam för Rosa Bandet, hela året. Det är ju tyvärr inte bara i oktober kvinnor och även män blir drabbade. Den som har råd att avvara en slant är en ängel! Den slanten hur liten eller stor den än är kanske blir den avgörande för att ha råd att forska vidare och komma närmare en lösning.

God natt alla och sov riktigt sött!

4 kommentarer:

 1. Håller med dig, viktigaste reklamen som finns!
  KRAM PÅ DIG KOMPIS!!!
  SUSY

  SvaraRadera
 2. Tråkigt med din mamma!!

  Fototältet är köpt på Tradera, minns inte av vem eftersom det var maken som "ropade" in det. Det var i alla fall en sån auktion där man köper direkt, alltså ingen budgivning. Googla efter ljustält, eller sök på Tradera, så får du många träffar. Jag skulle idag köpa ett som var helt fyrkantigt istället för detta, då det står lite ostadigt. När man har fällt upp/fällt ihop det några gånger, så har det liksom en ått-form... Tänk dig ett sånt där solskydd man sätter på rutorna i bilen, dom brukar man ju svänga ihop som en åtta, lika med detta tältet. Det förvaras sen i en påse mindre än en mattallrik - det är iofs bra! Men jag skulle ändå rekommendera det fyrkantiga...

  Ha det gott!!

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Hittade din blogg nånstanns... :-)
  Var på semester nu i höst... och var in på pysselskafferiet... Super mysigt ställe!
  Nu när jag har kollat i din blogg så gissar jag att det va lite av dina alster som fanns i butiken... Stina sa att det va en av sina kunder som brukade vara så gullig och lämna in lite vad hon hade gjort! :-)

  Super fina grejjer du gör!
  Kolla gärna in min blogg!

  Kram Linda.

  SvaraRadera
 4. Usch ja, inget vidare med all denna cancer! Jag tror nog alla känner minst 1 som fått cancer, så det är en sjukdom som berör så många, men som vi nog försöker blunda för, annars blir det så verkligt. Det känns lite som att det inte är fråga om OM man drabbas, utan snarare när.
  Förstår verkligen att din mamma måste ha lämnat ett stort hål efter sig i ditt liv, men hur det verkligen känns kan jag nog inte ens försöka föreställa mig.
  Massa, massa sympati!!!
  Bra att du för hennes ord vidare!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails