onsdag 13 oktober 2010

Vilda Stamps firar 20 000 besökare!

Detta firas genom att lotta ut ett stämpelpaket värt 500 kr. Gissa om jag skulle vilja ha det... Kika in på Vilda Stamps och njut av allt fint som finns där!

2 kommentarer:

  1. Hej vännen!

    Nu är jag äntligen tillbaka "igen" Har varit & är förkyl, inne på 4:e helvetes veckan nu, suck! Vad härligt att du gillar det jag skriver i min blogg. Tur att jag lyckas roa någon då iaf! Hehe! =) Men det är ju rena galenskapen att äta så blir som ett hus, ellerhur? Är du intresserad av att vara med på veckans blogg? Tänkte ha det i min sk. skrivarblogg & det är bara roligt om det blir fler. Ska uppdatera pysselbloggen nu så kika förbi där oxå så får du ngt att kika på.

    Ha en bra dag, kramar Ulrica

    SvaraRadera
  2. Min fina tjej! Nu har jag lusläst hela din blogg. Gud vad kul det är att hitta alla dina kort som jag har suttit i din soffa och vridit och vänt på! Dessutom la du upp mitt kort som sen blev mammas födelsedagskort.. Hon blev jätteglad och jag nämnde såklart dig! Så, idag var hon här eftersom jag nu är sjuk o hängig så jag visade henne dina kort här på bloggen. Fullpoäng ska jag hälsa! Kämpa på gumman, fan vad du är bra!!! Jag tror på dig! Kram Marie (Fick välja profil, fattade inte så jag tog anonymt. Ich bin eine anonymous!)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails