torsdag 21 oktober 2010

Ok då, lite mer bilder...

Förutom paketet med godis så fick Jennifer även en liten tag givetvis! Jag vet inte vad som blev tokigt när jag skulle skriva på den, pennan liksom gled och det ser ut som det är min 8:åring som skrivit det... Fniss! Blomman är i tyg och egengjord, det är bruna och gröna nyanser men det syns inte så bra. Grattis stämplades med DI och sen Perfect Pearl Heriloom Gold på det, duttade lite på kanterna oxå för extra bling. Lite mönstrat papper längst ner som jag stansat ut med TH On the edge die och distressat med Vintage Photo. Sen är det en mix av höstiga fäger på hela tagen...

Det kom in nya kortbaser för nån vecka sen till Pysselskafferiet som jag skulle göra nåt med. Fört tänkte jag att jag skulle sätta ett foto i ramen och dekorera kanterna men så hittade jag den här härliga stämpeln istället och blev helt såld!

Den är stämplad med Versa Fine onyx black och färglagd med olika gröna DI. Typ alla tror jag... Ramen är stämplad med Antique Linen ( i vanlig ordning) och kanterna är distressade. Burgundy Stickles på bären och lite Glossy Accents på God Jul.

Till de övriga sidorna hittade jag ett fanstastiskt papper från Graphic 45 som gick helt i ton med framsidan. Jag har använt fram och baksida på samma papper. Den lilla textrutan är utstansad med Spellbinders scalloped square och distressad innan jag tog loss den från diesen, för att få den vita ramen. Jag har vitembossat detaljer på båda sidor för att få den lite mysigare...
Handgjort-stämpeln är ny och jag tyckte den passade bättre än mina egna här...
Återigen har jag använt mitt nya favoritpapper från Graphic 45... Samma papper, fram och baksida. Min nya On the edge die från Tim Holtz går också varm ;) Ängeln i ramen har jag täckt med Glossy Accents. Charmsen hänger i en sån där som man fäster linan på ett fiskespö i... Hittade ett helt gäng såna billigt på ICA.
Det här finns att klämma å känna på hos Stina... Allt material finns även där att köpa!

9 kommentarer:

  1. Vad fint!
    Jag ska nog ta en liten titt i draglådan, ser att charmen är fäst i en lekare, såna har vi massor av här hemma, då kan man ju göra egna små charms med fästen!

    //Sara/Jämtlandstös

    SvaraRadera
  2. Hur snyggt som helst, du e super duktig!!!

    SvaraRadera
  3. Lifta på bara. Kul att få hitta hit och titta på det du skapar!

    SvaraRadera
  4. Uj! Mycket snyggt här - min favvo blev nog tagen som du hologramembossat. Läääckert :D

    SvaraRadera
  5. Så fint, så fint!
    Kul att se antique linen i bruk, för har funderat på att köpa den. Det kortet är verkligen tokfint :-)

    SvaraRadera
  6. Så mycket fint det fanns att titta på här då :D Blir inspirerad att leka med mina distresser - det du gjort är ju SÅ snyggt!

    SvaraRadera
  7. Verkligen mycket fint att titta på! Tagsen var ju skitsnygga!

    SvaraRadera
  8. Hittade din blogg via Magnolia Ink-tråden på Svensk Scrapbooking... Vilka läckra tags du gjort!!! Asken var också supersnyggt! Lade till mig som följare bums!


    Hoppas du får en härlig helg!
    Kram
    Linda

    SvaraRadera
  9. Tack tjejer! Va kul att ni gillar det jag gör...

    Välkommen som följare Pysselbus! :)

    Kram till er allihopa, jag blir helt rörd av allt fint ni skriver.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails